sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Tukholma III


10 kommenttia:

 1. Ihailtu on. Katsottu on. Huokailtu on. Kaunis on Liivian Tukholma(kin)!

  VastaaPoista
 2. Ihan niin kuin pääsisin itsekin matkoille, kun katsoin kuviasi. Kaunista ja kauniita:)

  VastaaPoista
 3. Tukholma on yksi mun suosikeista. Kiva fiilistellä näitä kun tietää pääsevänsä sinne pian :) Toivottavasti teillä oli hyvä reissu!

  VastaaPoista
 4. Sinulla siellä melkein saman värinen turkoosi pöytä kuin meillä ihanassa talossa, jota saimme pari yötä lainata. Minä niin huolisin itsellekin tuollaisen pöydän.

  Kaunista. Ja tyttösi, hän on kuin gaselli :)

  VastaaPoista
 5. Haluan Tukholmaan. Riittäisiköhän päivän reissu. Riittikö sinulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei riittänyt! Ihan naurettavaa että sitä edes kutsutaan 'päivä Tukholmassa'-reissuna, sehän on vain AAMUPÄIVÄ . Olisin jäänyt yöksi, mutta laivayhtiö verotti siitä käsittämättömän paljon ekstraa, siis laivamatkahintaan, periaatteessa en suostu sellaiseen kiskomiseen. Sillä hinnallahan olisi ollut jo viikon vaikkapa Tallinnassa.

   Mutta sinne vaan, kiva paikkahan se on! Ja kai sitä halvalla pääsee, jos kelpaa mikä vaan luukku nukkumasijaksi laivasta. Minä olen niin ronkeli, että tahdon sen ikkunan, muuten en edes lähde. Ennen tuli kyllä nukuttua missä lie kansipaikoilla, muttei enää tällä iällä eikä lapsen kanssa:)

   Poista
 6. Muuten, haluatko kertoa missä kannattaisi viettää rauhassa päivänsä, jos on aikaa tuo päivä Tukholmassa? Olen käynyt siellä viimeksi lapsena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä mikään 'päivä Tukholmassa'-konkari. Yleensä on ollut tilaisuus olla ajan kanssa. Mutta jos toistaisin tämän, menisin vain Södermalmille. Olisin mennyt nytkin, mutta lapselle piti vilauttaa Vanhaa kaupunkia ja se muljahdus nielaisi aikaa liikaa (ja oli myös aika turha, lapsikin viihtyi enemmän Söderillä).
   Ja ehdottomasti tuommoiselle reissulle Vikingillä, niin voi kävellä suoraan Söderille ja takaisin, ei mene aikaa niihin matkoihin.

   Poista
 7. Nice to see Stockholm through your beutiful eyes :-)

  /Olga in Stockholm

  VastaaPoista