torstai 2. elokuuta 2012


17 kommenttia:

 1. Meilläkin suosikkilakanat puhkikulutettu, hankala löytää uusia...
  Tykkään tuosta neuleesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tiedän mistä meidän lakanoita saa, mutta se on lentomatkan takana. Nyt juuri on puhkikuluneiden tilalle hankittu uudet, mutta kyllä nuokin viiden vuoden päästä ovat good-bye ja yöpaitoina:). Mutta ovat niin hyviä, että muita en enää huoli.

   Poista
 2. Neule valmiiksi viikossa on aika kova saavutus! Pidän kovasti neuleesta, hyvin on raidoitus suunniteltu. Pöydällä makoilevat korut herättivät mielenkiintoni, matkamuistoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se viikossa valmiiksi tulee, ellei yllättäviä esteitä ilmaannu. Aloitin eilen ja nyt on jo etukappale valmis. Olen kova pistelemään:)
   Pöydällä kesän käyttökoruarsenaalini, suurin osa matkamuistoja joo:)

   Poista
 3. Neuleesta tulee hieno, tyttö on perinnyt tyylitajunsa vanhemmiltaan, mutta se nyt ei ole mikään ihme;-)ja tuo pöytäkuva on niin hauska -eräällä on mahtava perspektiivi
  Yläkuva on sitä miten koen tän kesän. Hiekkainen- aurinkoinenranta jää ensikesän haaveeksi se kesäinenranta jossa voisin lukea, kutoa, syödä eväitä ja välillä pulahtaa lämpimään- lempeään veteen uimaan.

  Ps. Eilen tajusin itselläni olevan yhden voimanaisen lisää ja hän on/oli Agatha Christie. Agatha on kulkenut nuoruudestani lähtien mukanani niin luontevasti että en ole sitä edes tajunnut, mutta eilen kirjastosta ostamani lainapoisto "Vanha hyvä aikani" joka on A.Christien oma elämänkerta palautti kaiken mieleeni. En vieläkään pysty ymmärtämään tuon naisen mielikuvitusta yhdistetynä psykologisiin havaintoihin aikana jolloin naiset eivät yleisesti edes opiskelleet missään ja saivat kaiken tietonsa kotoa ja jos saivat lukea niin lukemalla sen aikaista kirjallisutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee sopivakin, mutta ainakin kroppa ilmestyy pyynnöstä innokkaasti eteeni kun tarvitsen mittausta:)

   Kun viimeksi kirjastossa hamusin näitä elämänkertapäiväkirjoja, niin katseeni osui tuohon mainitsemaasi. Teki mieli ottaa, mutta lastini oli jo aika raskas. Tänään meillä taas kirjastoreissu, taidan ottaa sen nyt. Kiitos tästä!

   Poista
 4. Tuollaisia tilaustöitä tekeekin varmasti mielellään. Toivottavasti onnistut!
  Joskus olen itse haaveillut neulekoneesta. Sellaista jos oppis käyttämään niin ei tarvis kaupasta ostaa neuleen neuletta...

  VastaaPoista
 5. ihan hitsin hyvä idea tehdä lakanoista yöpaidat:)
  meidän lempilakanat on kans harmaat. ne ei vielä oo puhki, vaikka niitä kovasti pestään ja kaiken aikaa käytetään.
  Ja tuo kolmas kuva on hieno!

  VastaaPoista
 6. Neuletilaus kuulostaa hyvältä, kelpuuttaisin itsellenikin. :) Pöytäkuva on hieno! Mikä ulottuvuus! <3

  VastaaPoista
 7. I like your striped rows....

  VastaaPoista
 8. No voi vitsi, kuinka nerokasta. Lakanoista yöpaidoiksi. Mä joskus kyllä harmittelen, etten osaa ommella mitään. Tai kyllähän sitä varmaan oppisi, jos haluaisi, mutten ole ollut vuosiin kovin innostunut. Tuo kolmas kuva on kuin jostain Marokosta, kaunis kaunis matto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinä osaat, jos minäkin osasin. Yhdistelin vain palasia kieliposkessa ja ihan äimistyin kun tuli käyttökelpoista, jopa sellainen kauhtana jossa viihdyn hyvin.

   Poista
 9. En olisi uskonut sinulla olevan tuollaisia farkkuja <3 Näyttävät hauskoilta :-) Ja tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi käytän kaiken loppuun, nuo farkut on jo kauan olleet shortsit. Minähän olen reikäkuningatar tai repaleprinsessa oikein, kantsii vaan uskoa:)
   Paita etenee, mutta lapsen mielestä liian hitaasti...

   Poista
 10. Hieno sävy tuossa sinisessä langassa, ja minä en edes hirveästi tykkää sinisestä! Ja raidat on raikkaat.

  VastaaPoista