maanantai 27. elokuuta 2012

Turku II

Vanhoja suosikkeja ja uusia löytöjä.
Oijoi kun tykkään Turusta. 

8 kommenttia:

 1. Yritän kovasti oivaltaa, mistä mikäkin kuva on otettu, mutta aina pää joutuu vähän raksuttamaan. Sulla on niin omanlainen tapa katsoa maailmaa, etten heti tunnista edes tuttuja paikkoja.

  Kolmas portaikko on upea, sitä en edes tunnista. Ja viidettä kuvaakin tuijotin hetken aikaa, kunnes tajsin, että se taitaakin olla Esposito.

  No, nyt minäkin taas fanitan Turkua, kiitos :) Kohta lähden kävelemään tuonne jokivarteen.

  VastaaPoista
 2. Love the stairs - great pics all of them! :-)

  VastaaPoista
 3. onpa hurjan kaunis ovi, tai siis nuo ikkunat ovessa. sieltä sentään vielä löytyy kauniita vanhoja taloja. vaikka Turku kaiketi muistetaan myös mm. siitä että niitä taloja on ehditty sieltä myös kaataa nurin (no ja mistäpä ei..). onneksi ei sentään kaikkia!

  VastaaPoista
 4. Turku on i h a n a, varsinkin näissä kuvissasi. Ihan liian harvoin tulee sinnekin mentyä, vaikka ei se nyt niin kaukana ole.

  VastaaPoista
 5. Niin on, ihana! Minulla asuu siellä ihania ystäviäkin, jonka vuoksi tulee aina silloin tällöin siellä käytyäkin. Pian tekisi taas mieli uudestaan, eikä nämä sinun valtavan hienot kuvasi vähennä hinkua yhtään. Itse kävin juuri parin päivän miniloman Tallinnassa.

  VastaaPoista
 6. Liivia, all photos are beautiful! Turku is so BEAUTIFUL!
  Maria :)

  VastaaPoista
 7. Hienolta näyttää. Ja uutisten mukaan myös vetiseltä. Mikä tässä maailmassa on kun mikään ei jakaudu tasaisesti. Ei lämpö, ei vesi..

  VastaaPoista