maanantai 3. syyskuuta 2012


15 kommenttia:

 1. Ihania aarteita. Ollaan onnekkaita -koska yleensä saamme suosiolla tavaroita joista pidämme, sillä muille ne eivät ehkä kelpaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhain mieli tulee saada sellaista, jota muut ei halua. Kuin orpoja pelastaisi, eikä ole keltään muulta pois:)

   Poista
 2. Tyylikät housut opella!!!

  Minullekin kaikki se mistä muut eivät pidä, vaikka roskiksesta, mut mummon perintöä olis kivempi:)
  Täällä oli kans lepoviikonloppu, vettä, myrsky ja syksy ilmassa...
  Tänään eka koulupäivä, huh syyskuu!

  Kiitos kaunis kortista Liivia!

  VastaaPoista
 3. Minusta juuri niissä, mitä muut eivät huoli, on salaperäistä tenhoa. :-)
  Nauramme joskus miehen kanssa, että meidän koti on suvun hylkäämien tavaroiden loppusijoituspaikka.
  Tyyny on niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan sain kolme tuollaista tyynyä, kaikki ihanan värisiä mutta erivärisiä. Mummin tekemiä. Lapsena muistan inhonneeni noita ja nyt rakastan:)

   Poista
 4. Hei! Sinulla on ihana blogi! Luin jostakin sinun vanhasta postauksesta, että sinun miehesi oli tehnyt vanhasta raakalautalattiasta lattian teille. Osaatko sanoa miten hän hioi lattian? Miten naulat? Lisäsikö saumoihin jotakin, vai miten sai laitettua raot ilman ponttia? Meillä yläkerran muovimaton alta paljastui raakalauta isoine rakoineen ja tekisi mieli kunnostaa se. -Annika-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mielelläni kertoisin, mutta minulla ei ole ollut nyt tilaisuutta kysyä. Sen kyllä muistan itsekin, että laudat otettiin pois, käsiteltiin yksitellen ja tiivistettiin, mitään välimönjää ei käytetty. Onnea ja jaksamista koitokseen. Meillä ainakin siitä lattiasta tuli talon hienoin.

   Poista
 5. Erittäin siisti blogi ulkoasultaan/sisällöltään. Terv. satunnainen löytäjä. :)

  VastaaPoista
 6. Sulla on hyvä maku siis monessakin mielessä :) On kiva pelastaa tavaroita, joita muut eivät huoli ja kun ne vielä ovat kauniita! Mun äidillä on melkein tuollainen samanlainen tyyny kuin alimmassa kuvassa. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ei kyllä mahtuisi enää yhtäkään tavaraa enkä yhtäkään tavaraa lisää edes haluaisi. Mutta kun näitä nyt tulee, eikä sydän kestä kierrätykseen laittaa kun ovat tunnearvolla ladattuja.

   Poista
 7. Niin paljon kaunista!!!
  Minäkin ihastelin housuja, kenkiä ja ihana laukku.

  Meillä muu suku nostelee kulmiaan, kun esittelen löytöjäni. Taitavat nostella kyllä muutenkin kulmiaan minun suhteeni:) Makuja ja tapoja elää on totisesti monia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin joukosta poikkean valinnoillani:) Siinähän kohottelevat:)

   Poista
 8. ja minulle sitten uutta, vanhoilla esineillä höystettynä. Vanhat ja kuluneet tavarat ovat kyllä kauniita, siis oikeasti vanhat mutta on aika kamalaa ostaa uusi tavara joka kuluu tosi nopeasti. Uusi tavara joka on vain kulahtanut, ilman ajan patinaa. Vaikkapa nyt monet vaatteet. Ostin ihanan paidan alkukesästä ja nyt jo tosi ikävän näköinen, värit haalistuneet ja se kangas sitten! Nyt ollaan uuteen kotiin hankittu täyspuisia huonekaluja ja toivottavasti kestävät hyvin aikaa ja kuluvat arvokkaasti. Vaikka pidänkin uudesta, en halua uusia sisustusta jatkuvasti vaan kun asuinmaa vaihtui, oli hyvä tilaisuus.

  Susa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai sillä niin väliä onko uusi vai vanha, mutta laadulla on. En minäkään pelkkää vanhaa tahdo ympärilleni (vaikka äkkikatsauksella juuri niin on), en sentään museossa tahdo elää. Tykkään sekalaisesta ja sattumista, minulla ei ole mitään linjaa näiden asioiden kanssa.

   Poista