maanantai 29. lokakuuta 2012

Olkoon sitten talvi ja talven valo.
Nostin tuplatumputut kädet pystyyn.
Lapsi teki ikkunat täyteen hiutaleita.

14 kommenttia:

 1. Mukavaa viikon alkua ja terveisiä täältä Turusta. Lumi onneksi valaisee vähän näitä aamuja, vaikka olisin vielä voinut olla ilmankin. Aamukahvia ja sitten taas uuteen kiireiseen viikkoon...

  VastaaPoista
 2. Kuule, täältä puolen ruutua se talvinen valo ja lumi näyttävät oikein kauniille. Ja tulee mieleen, että siellä saisi pistää villaista ylle ja käpertyä johonkin viltilliseen nurkkaan kuuman kupposen kanssa. Täällä kun puhaltaa taas joku kuuma trooppinen tuuli ja lämmittää lämpötilat 27 asteeseen. Ei sekään olen normaalia loka-marraskuun vaihdetta. Sandaalipussi seisoo nurkassa, kun en tiedä, että voiko sen jo viedä kellariin vai mitä tässä nyt tapahtuu.

  VastaaPoista
 3. Minäkin antaudun, olkoon sitten. Tänään kai tulee lisää lunta, lisää valkeutta. Jotain hyvää näissä päivissä: aurinko on paistanut, valoa riittänyt.

  VastaaPoista
 4. Voi, minä taas nostan tumputut peukut pystyyn, kun tuli lunta. Tykkään. Mutta tiedän tuskastuvani siihen vielä kolatessa ja ikkunoita rapatessa..

  VastaaPoista
 5. Kuvasi ovat aina tosi tunnelmallisia. Niistä tulee mieleen yksi rakas taitelijaystävättäreni, melkein kuin kävisin hänellä kylässä kun vierailen täällä :)

  VastaaPoista
 6. Hieno valo, ainakin sun kuvissas ;-) ja nyt on kaakaopäivä. Tuplatumput tarvisen minäkin. Tää kylmyys vaatii aina totuttautumisen myös sisällä, vaikka sisälämpötila olisikin sama?! Se on outoa, mutta kai se kylmyys tekee vetoa tai jotain? Aina kun pakkanen kiristyy, minä palelen sisällä tuntuu kuin joku raaja olisi ulkona palelemassa ja se on inhottavaa....viltin kanssa kuljen kuin mummo mökissään.

  VastaaPoista
 7. nää on kuule taas tosi kauniita kuvia! ja mä voisin ihan tosissaan ottaa sitä lunta sieltä tänne, saat paluupostissa tuulahduksen raikasta meri-ilmaa, tehdäänkö diili?

  VastaaPoista
 8. Sinä antauduit niin kauniilla tavalla. Aivan aseista riisuvaa...jollei talvea rakasta, voi ainakin nähdä siinä kauneutta. Minäkin puin tänään tumput käteen, sormikkaissa jo kädet paleli. Niin kaunis valo.

  VastaaPoista
 9. Minä kyllä pidin näistä myös, mutta minä pidänkin lumesta.. Ihana kuulas hiljaisuus kuvissa, näet kauniita.

  VastaaPoista
 10. Tämän roouvan tumput seilaavat maailman meriä, mutta eihän täällä etelän rannikolla valkoista olekaan, sysimustaa ja märkää vain. Mikä nyt sitten on parempi, sehän riippuu päivän (tai yön - ei nukuta) mielialasta.

  VastaaPoista
 11. Hieno talven valo ja upeat värisävyt näissä sinun kuvissasi onkin! Olisin mielelläni ottanut vielä kuura-aamuja lumen sijaan, mutta tulipa ainakin valoa maailmaan.

  VastaaPoista
 12. i SO love your pictures!
  have a nice day :)

  VastaaPoista
 13. I love the paper snowflakes, beautiful photos as always

  VastaaPoista
 14. Gorgeous selection of images here...so stark and cool.

  VastaaPoista