lauantai 20. lokakuuta 2012

Tallinna II


Nukuin makeasti ullakkohuoneessa, unen läpi kuulin kirkonkellot ja haistoin tuoksuvat lakanat. Aamulla akat kalkattivat ja haravoivat kastanjapuun lehdet pois, suihkulähde aloitti solinansa. Me kiirehdimme treffeille. Ajelimme ratikoilla, ostimme valkosipuleita asematorilta ja riisuimme tunti tunnilta vaatekerroksia.

10 kommenttia:

 1. Tallinna on tosi ihana. Ja niin sopivalla etäisyydellä. Kyllä siellä kelpaa käydä useamminkin. Sinun Tallinnastasi tykkään ihan erityisesti.

  VastaaPoista
 2. Pukeutuminen vastarannalla ei ole koskaan erityisemmin silmääni hivellyt, mutta tuo nainen mustassa pöyhkeässsä (toivottavasti teko)turkiksessa on kyllä viehko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minun silmiäni hivelee! Joka kerralla näen jänniä omintakeisia tyylejä, sellaisiin yhdistelmiin ei suomalainen pysty. Tällä kerralla-no aikaakin oli toki enemmän-tuntui että kiinnostavia tyylejä käveli tämäntästä vastaan. Parin kohdalla haukkasin oikein henkeä. Eräskin kaunotar vaaleanpunaisessa tukassa ja koko harmaaseen villaan pukeutunut ja vielä suuri iiriskimppu kädessä.
   Niin tuo nainen, hän oli päästä varpaisiin todella viehko.

   Poista
 3. Ihan älyttömän hieno tuo edellisen postauksen taikapeilikuva, kuin pääsisi kahteen eri maailmaan! Tosi upeita kuvia, taas, tykkään kovasti reissukuvistasi ja tunnelmista, kiva päästä salamatkustajana mukaan tätä kautta.

  VastaaPoista
 4. Oi miten monta kaunista kuvaa. Ihana tuo tomaattikuva erityisesti. Vaikka olenkin käynyt Tallinnassa useamman kerran tuntuu, etten ole nähnyt siitä kuin pienen osan. Tilanne vaatisi korjausta. Ainakin yhden yön paikanpäällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööö, en pysy edes laskuissa kuinka monta Tallinna-käyntiä minulla oli takana ennen kuin nyt, ja nyt vasta tuntui että tuo kaupunki avautui kunnolla. Kiitos kuuluu tietysti paikallisoppailleni!

   Poista
 5. Vaatekerroksia tuli riisut(t)ua vielä tänäkin!
  Yöllä kävi iso auto "haravoimassa" lehtiä, kalkattavat akat olisi ollut parempi vaihtoehto tai lehdet maassa on oikeasti paras vaihtoehto:)

  VastaaPoista
 6. Mielestäni Tallinnassa näkee hienoja pukeutumistyylejä! Tälläkin reissulla yliampuvista venäjättäristä nelikymppiseen virolaiseen goottitaiteilijaan. Mutta miehet siellä (kuten Suomessakin) pukeutuvat aika surkeasti. Kaikilla kamalat lököfarkut ja pusakat. Voisivat vähän ryhdistäytyä!

  VastaaPoista
 7. Taas niin erilaista. Kaunis tuo kuva sinusta alimpana. Kuljet Tallinnassa kuin kuuluisit sinne. Ehkä kuulutkin. Minä luulen, että meillä on sielukaupunkeja, joihin kuulumme syvemmin kuin toisiin kaupunkeihin.

  VastaaPoista