perjantai 26. lokakuuta 2012

Viikko oli sitä raskaampaa lajia. Luntakin tuli kesken syksyn.
Ukrainalaiset marmelaadit ja venäläiset joulukoristeet seilaavat yhä pitkin keittiötä kuten muutkin matkatuomiset. Tukat on takussa ja takkuja selvitellään taas kohta kyyneleet silmissä.
On kirppikseltä löytynyt villatakki, joka teki takkupään onnelliseksi ja vimma tehdä lettikirjanmerkkejä.
Sukuun tuli myös uusi pieni suloinen ihminen, joka tuossa pötköttelee minun vanhoissa pöksyissäni.

10 kommenttia:

 1. Jee, lettikirjanmerkit saivat minut todella hyvälle tuulelle. Kauniita, viattomia, herkullisia. Lämpimät terveiset luovalle takkupäälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinun tyttärillesi, jotka myös näyttävät kasvavan:)

   Poista
 2. Love the colours!
  Love ur blog!
  Have a great weekend.

  Kristin

  VastaaPoista
 3. Gorgeous photographs...such a softness to them.

  VastaaPoista
 4. Sinun pöksyt vauvalla?! no ei sen puoleen on minullakin kaulus tallella omasta beibi-ajasta ja minut on kastettu mekossa jolla on kastettu lapsenlapseni nyt! Voi ihanuuksia nuo joulukoristeet ja namit kuin tytön kauniit siniset kynnet ......ja aivan ihastuttavia nuo lankaletitykset, juu muistan kun tyttöni samanlaisia teki. Teillä jo lunta! no on sitä kylmää luvassa tänne keski-Eurooppaankin jo...tuntuu vain kovin aikaiselta, mihin se syksy meni? -Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on lähes kymmenes vauva joka noitakin käyttää:) Minun tyttöni kasvoi lähes pelkästään omissa ja siskojeni vanhoissa vaatteissa. Niitä on jemmassa nimittäin monta laatikollista.
   Lunta on, totiseksi vetää.

   Poista
 5. Täälläkin on aina tukat takussa, niin äidillä kuin tyttärelläkin. Olen miettinyt, että onko se hiuslaatu vai ollaanko me vaan laiskoja kampaajia. Varmaan kumpikin.

  Nuo lettikirjanmerkit onkin suloisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin varmasti kummassakin perää; hiuslaatu ja liian harvoin setviminen, mutta on se tämä talviaikakin, huivit kaulassa pistää tukat takkuun tosi nopeasti.
   Minäkin sain valita yhden lettimerkin:)

   Poista
 6. jee! onnea uusi ihminen ja tervetuloa maailmaan!

  VastaaPoista