maanantai 21. tammikuuta 2013

21 kommenttia:

 1. Erityisen ihanan kauniin talvisen rauhallisen seesteisen upean sykähdyttävän hiljaiset kuvat tänään, kiitos ja mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Hauska sarja, joka puhuu monenlaista. Tuota viimeistä täälläkin on harrastettu. Katseltu karttoja ja mietietty, että mitä kautta ajetaan kesällä Suomeen. Luulen, että lyhimmän kaavan mukaan, kun aikaa on niin vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajan vähyys, miten se onkin aina se. Toivottavasti jotain kivoja poikkeamia kuitenkin mahtuu reitillenne.

   Poista
 3. love the knitted grey socks...did you make them?

  VastaaPoista
 4. Haa, kartta! Hyvältä näyttää. Ja villasukkia villasukkien päälle puetaan täälläkin. Mulla oli myös kaksi takia päällekkäin kun paukkui kovimmat pakkaset. Tuntui ensin ihan naurettavalta ajatukselta, mutta eipä naurattanut enää kun pisti nenänsä pihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kartta oli viikonlopun pääosassa, mutta mitään päätöstä ei saatu vielä aikaiseksi. On niin monta hyvää suunnitelmaa, joista vaikeus valita...
   On se hyvä vaan pukea kerroksia, vaikka alkaakin jo tämä tankkiaikakausi ottamaan oikeasti päähän.

   Poista
 5. Ai että miten herkullinen sarja. Hieno talvivalo.

  Tuosta villasukanpukemiskuvasta tulee mahtavan lämmin olo.

  VastaaPoista
 6. Kiitos näistä kuulaista kuvista. En oikein osaa sanoa mitään järkevää, joten toivotan vain mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 7. Nuo kaksi ylintä kuvaa -- oi, jotenkin ne vain kävivät sydämeen. Niiden värisävyt ovat jotenkin niin lähellä omia mieltymyksiäni, että.

  Jälkijättöisesti kiitos Milano-kuvistasi. Ne alkoivat mietityttää monella tapaa: Kauniilta näyttää, kuulostaa kaupungilta jossa olisi ihanaa alkusyksystä... Mutta me ollaan menossa sinne (ehkä) joskus ennen joulua, enkä nyt sitten oikein tiedä, onko se paras aika kohdata Milano sittenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi luulen, että ennen joulua on oikein mainiota aikaa olla Milanossa. Kaupunki hiljenee vasta joulun jälkeen. Ja oli niin kauniit jouluvalotkin. Talven kirkas kuulaus on siellä niin kaunista.

   Poista
 8. Jag kan se det! må det vara i frid eller att det ger mer till skapandet..

  kramar Lycke

  VastaaPoista
 9. Ihana ihana kuvasarja. Sun kuvissa kaikki näyttää hyvältä, sukat ja lamput ja..

  Kartta on aina hyvä merkki. Ja villasukkia on täälläkin etsitty ja pinottu jalkaan päällekkäin. Tosin mulla on lempparitalvikengät niin pienet, ettei niihin mahdu monia sukkia.

  VastaaPoista
 10. Talvivalo ja kattokruunu, jeah!
  Ihana sukkakuva, täälläkin on sukat kovassa käytössä, kiitos:)

  VastaaPoista
 11. Sitä ollaan lähdetty pois kotinurkista? Tai muuten vaan uusiuduttu. Tuo murrettu vaalean sininen on niin rauhoittava väri, silmät lepäävät.

  VastaaPoista
 12. it seems so warm inside and comfortable! :)
  your home it's a real nest

  transmit me peace and kindness

  VastaaPoista